Home
 
Ramazzini
 
Voorgaande onderzoeken
 
Cijfers
 
Instanties
 
Kinderen en zwangere vrouwen
 
Voedingscentrum
 
Alternatief
 
Welles nietes...
 
Actueel
  ASPARTAAM
  Doe mee aan de Aspartaam Thuistest !!!
   Doorvertellen
 Mailinglist
 Links
 Klachten
   Aspartaam thuistest
 Resultaten thuistest
 Uw mening / poll
 Forum
 


Plaats nieuw bericht
Discussies
Eigen ervaringen (68)


Laatste bericht op:
24-07-12


Thuistest (0)


Laatste bericht op:Alles is slecht! (5)


Laatste bericht op:
30-11-12


Tips & alternatief (10)


Laatste bericht op:
07-02-12


Diversen (24)


Laatste bericht op:
13-02-12

 


Datum:
30-11-12 Alles is slecht!
Naam:dirk hoekstra
E-mail:
Website:
Vraag aan de gene die deze site runt. Er staat dat aspertaam per zo veel mg kankerverwekkend is. Ik weet nu echter nog niks. Hoe kankerverwekkend is het. Ik wil dit weten; per 1000 mensen die 100mg aspertaam per dag innemen over 10 jaar hebben 10 kanker(in vergelijking met de controle groep). Pas dan kan ik beslissen of ik het risico wil lopen. En dit zelfde zou ik daarnaast ook wel van suiker willen zien.


Datum:
22-02-12 Alles is slecht!
Naam:catharina
E-mail:
Website:
wat ik vergeten ben tegenwoordig is er ook veel biologish te koop bij de supermarkt vooral albert hein heeft veel EKO produkten klein zwart vierkantje met een wit E in het midden!, en geloof me iedereen houdt van lekker eten toch nou je proeft degelijk verschil!, hahaha net als vroege!!!, en geen kant en klare zakjes kruiden alemaal geld klopperij het meeste staat gewoon al in je kastje!! dus eigenlijk heb je minder andere produkten nodig en ben je uiteindelijk voordeliger smaakvoller uit!!


Datum:
22-02-12 Alles is slecht!
Naam:catharina
E-mail:
Website:
nee niet alles is slecht!, grote deels supermarkt eten is slecht, kant en klare produkten, je hebt niet meer nodig dan de groenteboer,bakker, en de slager! gewoon puur eten!, wat kopen de meeste doorzichtige bakken met daarin groente, vlees en aardappels!, vol met Enummers en conserveer middel is het nou zo moeilijk bij de groente boer geschilde aardappels, gesneden groente en bij de slager stukkie vlees en nee zoveel duurder is dat niet en beter duur als niet te koop gaat hier immers om grootste vriend het grootste orgaan en dat is je eigen lichaam, doe het anders voor je kinderen!, ik heb een pot in huis kokos olie extra vierge een klein potje van gemaakt voor in de badkamer dat is mn dagcreme mn deo en mn bodylotion kijk op de site van natuurdietisten nederland.nl en klik kokos olie aan weet zeker dat je een pot gaat halen voor te bakken, voor je lichaam voor uitwendig en inwendig dus nee niet alles is slecht!!


Datum:
04-01-10 Alles is slecht!
Naam:wanda beumkes
E-mail:
Website:
Weet je wat ik nou interessant zou vinden: een vergelijk met echte suiker. dat is namenlijk ook niet echt goed voor je wordt ook wel de witte sluipmoordenaar genoemd en zou bijna zeker een vergrootte kans op kanker en hart en vaat ziekte geven. Vraag me heel erg af wat erger is en wat meer kanker verwekkend is: aspartaam of suiker?! Heb ook sterk het idee dat sommige uitslagen van de onderzoeken die hier vermeld worden achterwege worden gelaten en dat men zich hier vooral richt op de negatieve zaken. Ratten zijn ook slechts partieel te vergelijken met mensen, al was het alleen maar omdat ze tich keer zo klein zijn.


Datum:
08-01-06 Alles is slecht!
Naam:Aspartaam
E-mail:webmaster@aspartaam.com
Website:
Een forum waarbij mensen geen commentaar krijgen omdat ze over aspartaam beginnen, moet nog uitgevonden worden. Alles is slecht tegenwoordig en het is allemaal maar bankmakerij. Nou hier speciaal voor diegenen een eigen ruimte, spuug hier je gal, als je het echt niet laten kunt...

 Vragen en opmerkingen: webmaster@aspartaam.com
Unieke bezoekers sinds 1 januari 2006: 613043   (pageviews: 1051729) Bestel het boekje Wat zit er in uw eten?